Osteoporoseforeningen medlem logo
Bliv medlem Medlem
Osteoporoseforeningen bidrag logo
Støt os Støt

Vil du høre mænd fortælle om livet med knogleskørhed? På denne side finder du podcasts om osteoporose og livet med osteoporose fra mændenes perspektiv.

Kender du til andre gode podcasts om mænd og osteoporose? Så send os meget gerne dit tip til kommunikation@osteoporose.dk. Vi opdaterer siden løbende.

42-årige Anders opdagede sin knogleskørhed efter en familietur i Lalandia

I DR-podcasten “Lægens Bord: De skrøbelige knogler” kan du høre 42-årige Anders fortælle om, hvordan han opdagede sin knogleskørhed efter en familietur i Lalandia.

Derudover kan du få gode råd til, hvordan man sagtens kan leve et godt liv med knogleskørhed og blive klogere på de risikofaktorer, man skal være opmærksom på.

 

75-årige Bo fik først sin diagnose efter tre sammenfald i ryggen

Bo på 75 år fortæller om sin svære osteoporose, der først blev opdaget efter tredje sammenfald i ryggen. Find podcasten her.

_

Læge til læge: Om behandling af osteoporose i almen praksis

I denne podcast gør Lars Hyldstrup, overlæge på endokrinologisk afdeling på Hvidovre og Amager Hospital, dig klogere på behandlingen af osteoporose. Du kan høre nærmere om opsporing af osteoporose i almen praksis, hvilke patienter, der skal behandles i praksis, hvem, der skal sendes videre til behandling på de endokrinologiske afdelinger og hvilke patienter, der slet ikke skal behandles, men selv stå for en knoglesund levevis, der kan forebygge brud.

Opdateret d. 19. oktober 2023