Osteoporoseforeningen medlem logo
Bliv medlem Medlem
Osteoporoseforeningen bidrag logo
Støt os Støt

Træningswebinarer

Bliv inspireret til træning i disse træningswebinarer. De indeholder alle en kombination af øvelser du kan lave, samt teori og svar på spørgsmål.

Alle træningswebinarer er målrettet dig med knogleskørhed.  Underviseren er AnnBett Kirkebæk, som er certificeret pilatesinstruktør og underviser i pilates, styrketræning, seniortræning og bike. Ann Bett er tilknyttet Osteoporoseforeningen, foredragsholder og har stor erfaring med træning for mennesker med knogleskørhed, og derudover har hun selv personlig erfaring med knoglebrud.

 

Træningswebinar: Bedre balance & stærkere fødder

I dette træningswebinar bliver du meget klogere på din balance. Du får både mulighed for at træne balancen, lære om, hvorfor din balance er vigtig og stille spørgsmål. AnnBett vil også komme ind på føddernes vigtige funktion.

Afholdt 21. februar 2024

 

Træningswebinar: Pilates & Yin Yoga

Hvad er forskellen på mindfulness, meditation og afspænding? Hvornår bruger vi hvad, og hvorfor? Hvad kan mindfulness, meditation og afspænding gøre? Glæd dig til en skøn træning målrettet dig med knogleskørhed.

Afholdt onsdag d. 13. marts

 

Træningswebinar: Træning for skulder & nakke

Når du skal træne, er det at kunne stabilisere skuldre og skulderblade lige så vigtigt, som at kunne spænde op i maven eller bækkenbunden. Opmærksomhed på at placere nakken i sin naturlige stilling er også vigtigt. I dette webinar kigger vi på skuldre, skulderbladenes og nakkens placering under træning – hvad end du squat’er eller laver mavebøjninger. Vi prøver en række styrkende og led-stabiliserende øvelser.

Afholdt tirsdag d. 16. april

 

Træningswebinar: Pulstræning

Hvad er pulstræning og hvad gør det godt for? Hvorfor er det så hårdt at komme i gang med pulstræning? Glæd dig til en træning, hvor du får pulsen op!

Afholdt d. 14. maj

 

 

Opdateret d. 15. maj 2024