Osteoporoseforeningen medlem logo
Bliv medlem Medlem
Osteoporoseforeningen bidrag logo
Støt os Støt

Brænder du for at udvikle dine kommunikations– og marketingkompetencer? Og vil du prøve kræfter med skriftlig, digital, visuel og trykt kommunikation til forskellige målgrupper? Så er et praktikforløb hos Osteoporoseforeningen det oplagte valg.

Om os
Osteoporoseforeningen er en landsdækkende patientforening med over 15.000 medlemmer. Vi arbejder for, at færre får knogleskørhed, og at mennesker med sygdommen får et bedre liv. Op mod 650.000 danskere er ramt af sygdommen – størstedelen uden de ved det. Kommunikation er dermed centralt for, at vi lykkes med at udbrede kendskab til sygdommen.

Hvem er du?
Du læser højst sandsynligt på en videregående uddannelse, hvor kommunikation, journalistik eller markedsføring er centralt.

Som person er du udadvendt, du er hurtig til at sætte dig ind i nye opgaver og du er ikke bange for at gribe telefonen. Du trives med en varieret hverdag, hvor det til tider kan gå stærkt og der er mange bolde i luften, men hvor der andre dage er behov for fordybelse og fokus. Du skal være detaljeorienteret, og du skal fungere med både at samarbejde og arbejde selvstændigt.

Dine opgaver
Vi kommunikerer på en bred vifte af platforme og til forskellige målgrupper. Du vil få en masse spændende opgaver – og komme hele vejen rundt i kommunikationspaletten. Vi kan garantere en masse udfordringer og variation, og da vi dækker hele landet, er der mulighed for at komme ud på spændende opgaver. Vi tilrettelægger forløbet i samarbejde med dig og tager udgangspunkt i dine kvalifikationer og udviklingsønsker Du får mulighed for at arbejde med:

  • Idéudvikling og content til medlemsbladet
  • Content til sociale medier og hjemmeside
  • Billeder og videoer, herunder reportageklip
  • Digital marketing
  • Eventplanlægning og projektarbejde
  • Researcharbejde
  • Brochurer og foldere
  • Pressearbejde
  • Korrekturlæsning og sparring

Hvem bliver dine kolleger?
Vi er et dynamisk sekretariat og du vil referere direkte til vores kommunikations- og marketingchef. Vores kontor ligger på Park Allé i Aarhus C, hvor du får en fast plads og kommer til at indgå som en fast del af dagligdagen på kontoret. Der er mulighed for stor fleksibilitet og hjemmearbejde.

Lyder det som noget for dig?
Så send din motiverede ansøgning, CV og eksamensudskrift til Kommunikations- og marketingchef Ane Søby Eskildsen på ase@osteoporose.dk eller giv et kald på 21 31 04 24.

Vi søger praktikanter løbende og er imødekommende overfor dine ønsker. Praktikken er ulønnet.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt. Vi læser ansøgninger og inviterer til samtaler løbende.

Opdateret d. 6. maj 2024