Osteoporoseforeningen medlem logo
Bliv medlem Medlem
Osteoporoseforeningen bidrag logo
Støt os Støt

Osteoporoseforeningen støtter forskningsprojekter, der kan komme osteoporosesagen og mennesker med knogleskørhed til gavn.

Vil du forske til gavn for osteoporosepatienter? Så læs med og send en ansøgning om at få del i Osteoporoseforeningens forskningsmidler senest d. 15. september 2020.

Osteoporoseforeningens mission er at arbejde for forebyggelse af knogleskørhed og følgerne af sygdommen, således at flest muligt bevarer deres trivsel og førlighed livet igennem.

Som et led i opfyldelsen af denne mission støtter Osteoporoseforeningen forskning i knogleskørhed. I 2020 er der afsat i alt 200.000 kroner til støtte for et eller flere forskningsprojekter, som kan komme patienter med knogleskørhed til gavn i fremtiden.

Sådan ansøger du
Forskningslegaterne kan ansøges via det skema, som kan findes og downloades ved at klikke her. Ansøgninger bedes sendt til Osteoporoseforeningens landsformand, Ulla Knappe, til ullaknappe@osteoporose.dk, mrk. ”Forskningsstøtte” senest 15. September 2020.

Osteoporoseforeningens landsbestyrelse vil efter indstilling fra foreningens forskningsudvalg beslutte, hvilke projekter der skal modtage støtte.

Forskningslegaterne uddeles i forbindelse med den danske og internationale Osteoporosedag den 20. Oktober 2020 kl. 14.00 på Videnscenter for Knoglesundhed på Køge Universitetshospital, hvor bl.a. H.K.H. Prinsess Benedikte vil deltage.

Læs mere om Osteoporoseforeningen

Opdateret d. 1. juli 2021