Osteoporoseforeningen medlem logo
Bliv medlem Medlem
Osteoporoseforeningen bidrag logo
Støt os Støt

Osteoporoseforeningen afholdt i starten af marts to online-foredrag. Medlemmer kan nu se eller gense foredragene under 'Min side'.

Mere end 900 deltagere så med, da Osteoporoseforeningen i starten af marts afholdt et online-diætistforedrag samt et online-lægeforedrag. Nu kan medlemmer se eller gense de to foredrag ved at klikke her.

Find foredragene

  • Når du er på Osteoporoseforeningens hjemmeside, skal du klikke på ”Login” øverst i højre hjørne
  • Har du tidligere oprettet et login med brugernavn og kode, skal du indtaste oplysningerne i felterne midt på skærmen
  • Hvis du ikke allerede har et login, kan du bestille en adgangskode ved at klikke på knappen “genbestil adgangskode”. Dette kræver, at din mail er registreret i Osteoporoseforeningens system. Hvis du oplever problemer, er du velkommen til at kontakte foreningen på telefonnummer 86 13 91 11
  • Når du er logget ind, skal du klikke på knappen “Videoer” i venstre side. Tryk herefter på det foredrag, du ønsker at se for at afspille

Der er undertekster på videoerne, så alle kan få fornøjelse af foredragene. Det er muligt at spole frem og tilbage i de to foredrag efter behov.

Hvis du ønsker at blive medlem af foreningen, så du kan se foredragene, kan du se priser og tilmelde dig ved at klikke her.

Var du tilmeldt et af foredragene, men fik det ikke set, kan du se det ved at klikke på linket, som vi sendte til dig på mail forud for arrangementet.