Osteoporoseforeningen medlem logo
Bliv medlem Medlem
Osteoporoseforeningen bidrag logo
Støt os Støt

Nyt magasin på gaden 

Knogleliv er netop udkommet med temaet forskning. 

Læs bl.a. om: 

  • Det store overblik: Forskning i knogleskørhed  
  • Faste og knogleskørhed – læs eksperternes perspektiv 
  • Løb med knogleskørhed – gode råd og inspiration 
  • Ny viden: Rygning og knoglerne 

 

Omdeling: Husk at holde øje med postkassen
Osteoporoseforeningen har som følge af den nye postlov skiftet omdeling fra PostNord til ForbrugerKontakt (FK Distribution), da vi dermed undgår store prisstigninger. 

De fleste af foreningens medlemmer vil derfor få magasinet i et omslag i postkassen om onsdagen eller torsdagen sammen med øvrige tryksager og reklamer. I får magasinet uanset, om I siger ”ja tak” eller ”nej tak” til reklamer. 

 

Hvornår får jeg magasinet?
Det næste nye magasin udkommer 1. maj og vil blive omdelt med ForbrugerKontakt d. 1-2. maj de fleste steder i landet. Dog er der enkelte steder, hvor ForbrugerKontakt ikke omdeler, og her vil magasinet blive sendt med posten (enten Post Nord eller DAO). Det kan tage en uges tid mere. Vi forventer at alle har modtaget deres magasin d. 7. maj. 

Er du helt nyt medlem og har meldt dig ind i april måned, så får du denne gang magasinet med posten, uanset hvor du bor. 

 

Har du ikke modtaget dit magasin? Guide til, hvad du skal gøre
Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du efter den 7. maj ikke har modtaget dit magasin i postkassen. Både så vi kan forbedre vores fremtidige distribution og så vi kan sende dig et nyt magasin. 

Sådan gør du:
Gå ind på dette link og udfyld formularen

Når vi har fået din henvendelse, sender vi et nyt magasin til dig med posten. Det kan tage et par uger inden du får magasinet. Kan du ikke vente kan du finde det digitale magasin på medlemssiden.  

 

ForbrugerKontakten laver stikprøve-opkald til enkelte af dem som ikke modtager deres magasin, for at forbedre omdelingen til næste gang. Du kan derfor blive kontaktet af dem på mail eller telefon.