Osteoporoseforeningen medlem logo
Bliv medlem Medlem
Osteoporoseforeningen bidrag logo
Støt os Støt

Osteoporoseforeningen støtter forskningsprojekter, der kan komme osteoporosesagen og mennesker med knogleskørhed til gavn.

Vil du forske til gavn for osteoporosepatienter? Så læs med og send en ansøgning om at få del i Osteoporoseforeningens forskningsmidler.

Osteoporoseforeningens mission er at arbejde for forebyggelse af knogleskørhed og følgerne af sygdommen, således at flest muligt bevarer deres trivsel og førlighed livet igennem.

Som et led i opfyldelsen af denne mission støtter Osteoporoseforeningen forskning i knogleskørhed. I 2021 er der afsat i alt 200.000 kroner til støtte for et eller flere forskningsprojekter, som kan komme patienter med knogleskørhed til gavn i fremtiden.

Ved bedømmelsen af ansøgningerne vil der blive lagt vægt på at forskningsresultaterne potentielt kan forbedre situationen for patienter med knogleskørhed indenfor en relativ kort tidshorisont.

Sådan ansøger du
Du kan ansøge om foreningens forskningsmidler via Ansøgningsskema til forskningsmidler 2021. Send din ansøgning til sekretariatschef Camilla Nissen Toftdal (emne: Forskningsstøtte) senest d. 15. september 2021 kl. 12.

Osteoporoseforeningens landsbestyrelse vil efter indstilling fra foreningens forskningsudvalg beslutte, hvilke projekter der skal modtage støtte.