Osteoporoseforeningen medlem logo
Bliv medlem Medlem
Osteoporoseforeningen bidrag logo
Støt os Støt

Knoglerne til debat på Christiansborg

Onsdag d. 2. oktober 2019 sætter Osteoporoseforeningen skub under debatten, så osteoporoseområdet kan få et tiltrængt løft. Der skal gøres op med uligheden, og alle, der har behov, skal opspores og tilbydes behandling. Det kræver samarbejde og opbakning fra politikere, regioner, kommuner og læger.

Det er tid til handling; osteoporoseområdet har i alt for mange år været overset, men nu håber Osteoporoseforeningen på at tage et vigtigt skridt hen mod bedre vilkår for osteoporosepatienter. Onsdag d. 2. oktober 2019 vil eksperter, politikere, patienter og ikke mindst repræsentanter fra Osteoporoseforeningen mødes på Christiansborg for at debattere, hvad der skal ske – og hvornår.

Men hvor skal ansvaret ligge? Skal der en national handlingsplan til, skal Sundhedsreformen klare opgaven, eller skal regionerne have ansvaret? Meningerne er delte, men onsdag kommer der konkrete løsningsmuligheder på bordet til debat. Herunder en spritny rapport med en række konkrete, faglige anbefalinger fra Nationalt Videnscenter for Knoglesundhed.

Opdateret d. 9. december 2019