Osteoporoseforeningen medlem logo
Bliv medlem Medlem
Osteoporoseforeningen bidrag logo
Støt os Støt

Vil du støtte Osteoporoseforeningens arbejde for mennesker med knogleskørhed, kan du både give et enkeltbeløb eller støtte med et fast bidrag månedligt, halvårligt eller årligt.

Osteoporoseforeningen er en landsdækkende patientforening, der arbejder for, at færre får knogleskørhed, og at mennesker med sygdommen får et bedre liv.

Foreningens arbejde berører dermed op mod 650.000 danskere, som ifølge Sundhedsstyrelsen har knogleskørhed. Langt de fleste uden at vide det.

Det er patienterne, vi er her for
Ulla Knappe, landsformand i Osteoporoseforeningen

Vil du støtte foreningens arbejde, er det nu blevet nemmere via denne online formular. Her kan du støtte med et enkeltbeløb eller give et fast bidrag til gavn for mennesker med knogleskørhed.

”Vi er som patientforening yderst taknemmelige for al den støtte, vi modtager. Det gælder selvfølgelig medlemskaber, men i høj grad også støtte fra andre, der på linje med Osteoporoseforeningen ønsker et samfund, hvor flest mulige bevarer sunde knogler livet igennem. Al støtte gør en forskel,” siger landsformand Ulla Knappe.

Sådan gør du
Udfyld den nye støtteformular, hvor du nemt at vælge, om du vil give et enkelt bidrag eller støtte med et fast beløb månedligt, halvårligt eller årligt.

Når du har valgt din ønskede støttemulighed, skal du indtaste beløbets størrelse, som er helt valgfrit. Efterfølgende skal du vælge, hvordan du vil betale.

Hvis du vælger at give et enkelt bidrag, kan du betale med MobilePay eller betalingskort. Vil du støtte med et fast bidrag, kan du vælge mellem MobilePay og Betalingsservice.

Til sidst beder vi om en række oplysninger om dig, så vi ved, hvem der støtter. Når formularen er udfyldt, kan du klikke i bunden og give dit bidrag til den gode sag.

”Uanset om man støtter vores arbejde med et enkelt bidrag eller fast bidrag, så støtter man, at vi bedre kan udbrede kendskabet til knogleskørhed, og at vi kan rådgive mennesker med sygdommen. Vi bruger samtidig nogle af støttekronerne på at give danske forskere bedre forudsætninger for at skabe viden til gavn for mennesker med knogleskørhed. Det er netop patienterne, vi er her for,” slutter Ulla Knappe.

Ønsker du at støtte med et medlemskab og få adgang til medlemsfordele, kan du læse mere og tilmelde dig her.