Osteoporoseforeningen medlem logo
Bliv medlem Medlem
Osteoporoseforeningen bidrag logo
Støt os Støt

Den 20. oktober er det International Osteoporosedag, og i den anledning sætter Osteoporoseforeningen og Danmarks Apotekerforening fokus på forebyggelse og behandling af knogleskørhed. I hele landet vil der derfor være viden at hente på de lokale apoteker og hos Osteoporoseforeningens frivillige.

Op til 600.000 danskere har knogleskørhed – de fleste ved det bare ikke. Men i takt med, at danskerne bliver ældre og ældre, og at vi sidder ned i mange timer om dagen, slides vores knogler i længere tid. På sigt kan det betyde, at endnu flere får knogleskørhed.

Det skal en målrettet kampagneindsats med Osteoporoseforeningen og Danmarks Apotekerforening lave om på.

Derfor vil du i løbet af oktober kunne møde frivillige repræsentanter fra Osteoporoseforeningen på dit lokale apotek. Her vil du kunne få svar på spørgsmål om knoglesund livsstil, risikofaktorer for knogleskørhed samt spørge apotekeren til råds om blandt andet kalk og D-vitamin, der er vigtig i forhold til forebyggelse og behandling af sygdommen.

Henvend dig på dit lokale apotek eller hos din nærmeste Osteoporoseforeningen lokalafdeling for nærmere information om tid og sted.

Opdateret d. 21. oktober 2020