Osteoporoseforeningen medlem logo
Bliv medlem Medlem
Osteoporoseforeningen bidrag logo
Støt os Støt

Bente Klarlund holder i anledning af Osteoporoseforeningens 30-års fødselsdag foredrag på Falster. Medlemmer kan få to gratis billetter til sig selv og en valgfri gæst.

Bente Klarlund Pedersen, overlæge på Rigshospitalet, professor i integrativ medicin ved Københavns Universitet, speciallæge i infektionsmedicin, forfatter og foredragsholder
Bente Klarlund Pedersen, overlæge på Rigshospitalet, forfatter og foredragsholder

Hvordan får vi et langt liv med mindre sygdom, mere livsglæde og flere gode år? Det kan du blive klogere på, når læge Bente Klarlund holder foredrag d. 24. februar kl. 19.00-20.30 på Nykøbing F. Teater.

Medlemmer  af Osteoporoseforeningen kan gratis hente to billetter til foredraget – og dermed tage en valgfri gæst med til en hyggelig aften i godt selskab.

Med udgangspunkt i bogen ”Yngre med årene” går Bente Klarlund videnskabeligt til værks og giver råd til en livsstil, hvor dine celler og dermed din krop i biologisk forstand bliver yngre. Men det sunde liv handler om mere end daglig motion og mindre rygning. Det handler også om optimisme, pauser og frivillighed.

Hent dine to gratis billetter her

Foredraget er det første i en række af fem foredrag i hele landet, som afholdes i anledning Osteoporoseforeningens 30-års fødselsdagsfejring.