Osteoporoseforeningen medlem logo
Bliv medlem Medlem
Osteoporoseforeningen bidrag logo
Støt os Støt

H.K.H. Prinsesse Benedikte fortsætter som Osteoporoseforeningens protektor

Kongehuset har netop meddelt, at H.K.H. Prinsesse Benedikte har besluttet af fortsætte som Osteoporoseforeningens protektor. “Det har stor betydning for os,” siger sekretariatschef Camilla Nissen Toftdal.

Det var med stor glæde, stolthed og taknemmelighed, at Osteoporoseforeningen onsdag fik opringning fra Kongehuset om, at H.K.H. Prinsesse Benedikte ønsker at fortsætte som foreningens protektor.

“Vi har for nyligt været til reception hos H.K.H. Prinsesse Benedikte i anledning af hendes runde fødselsdag. Det var en fantastisk dag, og vi glæder os meget til at fortsætte samarbejdet. At have Prinsessens opbakning har stor betydning for os, og vi er meget stolte og taknemmelige for, at hun vil fortsætte med at støtte knoglesagen” siger sekretariatschef Camilla Nissen Toftdal.

“Prinsessen hjælper os med at sætte fokus på knogleskørhed, og på, hvor mange danskere der har sygdommen uden at vide det. Sidste år deltog hun i til et stort arrangement med vores lokalafdeling Hovedstaden Nord, og der var fuldt hus, både af borgere og politikere fra lokalafdelingens fem kommuner. Så det gør en stor forskel for os.”

 

H.K.H. Prinsesse Benedikte blev protektor for Osteoporoseforeningen i 2018.

 

Læs interview fra Magasinet Knogleskør med Prinsessen fra 2022 om hendes protektion og hendes personlige forhold til knogleskørhed: 

https://www.osteoporose.dk/app/uploads/2022/05/2022-Foreningen_Prinsesse-Benedikte_Vi-skal-hjaelpe-hinanden.pdf

 

Læs mere på https://www.kongehuset.dk/

 

Foto: Kongehuset