Osteoporoseforeningen medlem logo
Bliv medlem Medlem
Osteoporoseforeningen bidrag logo
Støt os Støt

Aarhus var værtsby for den første af 19 temaaftener om knogleskørhed, som afholdes i efteråret og foråret.

Knap 90 deltagere fandt mandag aften vej til Aarhus Rådhus, hvor der var temaaften om knogleskørhed. Arrangementet var det første af i alt 19 gratis temaaftener, som Osteoporoseforeningen afholder i hele landet i løbet af efteråret 2021 og foråret 2022.

Temaaftenerne er et supplement til Osteoporoseforeningens mange medlemsarrangementer, og er primært for dig, der er ny med knogleskørhed eller bare gerne vil vide mere om sygdommen. Måske er du ikke diagnosticeret, men i risiko for at have eller udvikle sygdommen. Eller måske er du pårørende.

Ved alle arrangementerne gennemgår en læge med viden om knogleskørhed de mest centrale perspektiver i forhold til risikofaktorer, diagnosen, livet med sygdommen og de pårørendes rolle, når man får en kronisk sygdom som knogleskørhed. Pointerne bliver eksemplificeret gennem patienthistorier.

Vil du med næste gang? Find temaaftener og tilmeld dig her

Nedenfor kan du se billeder fra den første temaaften på Aarhus Rådhus.

Fra venstre mod højre ses lokalformand i Aarhus, Inger Raben-Pedersen, sammen med frivillig Kirsten Svendsen, der begge tog imod de mange deltagere på Aarhus Rådhus.
Landsformand Ulla Knappe bød deltagerne velkommen, inden læge Tanja Sikjær, Aarhus Universitetshospital, holdt sit oplæg om knogleskørhed.
En del af Tanja Sikjærs oplæg bestod af videoer om Anne Zachariassen, der med venner, kolleger og familie fortæller om livet med knogleskørhed på godt og ondt.
Rådhushallen i Aarhus dannede ramme om første temaaften, som er en del af Osteoporoseforeningens landsdækkende informationskampagne, der aktuelt kører i efteråret 2021 og foråret 2022.
Der er gratis forplejning ved alle 19 temaaftener. I Aarhus blev dagen rundet af med lækre sandwiches og vand.

Vil du med næste gang? Find temaaftener og tilmeld dig her