Osteoporoseforeningen medlem logo
Bliv medlem Medlem
Osteoporoseforeningen bidrag logo
Støt os Støt

Her finder du en række af Osteoporoseforeningens informationsmaterialer. Du er velkommen til at downloade, printe og dele ud. Ønsker du materialet tilsendt kan du bestille det via webshoppen - her kan du også købe kogebøger m.m.

Sunde knogler hele livet

19 siders pjece i format 17 x 24 cm. Revideret 2017. Indeholder gode råd om forebyggelse og om at leve med knogleskørhed. Pjecen er udarbejdet af Mejeriforeningen i samarbejde med Osteoporoseforeningen og professor, overlæge, dr.med. Bente Langdahl.

Download

 

Faktafolderen – Knogler skal holde hele livet – kan dine det?

I denne 8 siders folder kan du læse om, hvem der er i risiko for knogleskørhed, hvordan du kan forebygge sygdommen og dine behandlingsmuligheder. Pjecen fortæller kort om Osteoporoseforeningen, hvordan du kan melde dig ind og om dine medlemsfordele.

Download

Faktafolder

Stærke knogler til børn og unge

16 siders pjece udgivet i 2017 af Osteoporoseforeningen. Pjecen er en dansk bearbejdning  af “Buildings strong bones in children & adolescen” udgivet af International Osteoporosis Foundation 2017.

Pjecen sætter fokus på  drenge og pigers knogleudvikling, knoglevenlig kost og motion i børne- og ungdomsårene og vejleder i anbefalet indtag af kalk og d-vitamin for børn

Download

Sunde knogler til børn og unge

Fagpjecer

I disse 8 siders pjece kan du læse om osteoporose, forebyggelse og behandling. Du kan læse om, hvordan du som fagperson opspore og gøre en forskel for personer med  osteoporose. Pjecerne er en del af Osteoporoseforeningens kampagne 2021 rettet mod fagpersonale.

Fysioterapeut

Download

 

Diætist

Download

 

Ergoterapeut

Download

 

Farmakonom og farmaceut

Download

 

Sundheds- og socialhjælper og -assistent

Download

 

Sygeplejerske

Download

Opdateret d. 2. august 2021