Osteoporoseforeningen medlem logo
Bliv medlem Medlem
Osteoporoseforeningen bidrag logo
Støt os Støt
Webinar

Hvad er pulstræning og hvad gør det godt for? Hvorfor kan det synes så hårdt at komme i gang med pulstræning? Glæd dig til en træning, hvor du får pulsen op! Måske synes du endda, at det er sjovt?

I dette webinar ”tager vi pulsen” på kroppen. Hvad er pulstræning / konditionstræning / cardiotræning? Hvorfor skal vi have pulsen op og hvordan træner man pulsen, når kroppen er knogleskør? Vi afprøver forskellige pulstræningsøvelser og tilpasser øvelserne individuelt undervejs på webinaret.

Vær med når certificeret pilates- og fitnessinstruktør AnnBett Kirkebæk afholder træningswebinar for dig med fokus på pulstræning. AnnBett har som instruktør stor erfaring med træning for mennesker med knogleskørhed, og derudover har hun selv personlige erfaring med mange brud.

Webinaret er derfor udviklet med særlig omtanke for dig med knogleskørhed.

Til træningswebinaret får du:

  • En træning, hvor vi sammen ”tager pulsen” på den knogleskøre krop
  • Eksempler på forskellige pulstræningsøvelser som du kan lave selv
  • Viden om pulstræningens positive indvirkning på hele kroppen
  • Mulighed for at stille spørgsmål

Webinaret tager ca. 1 time. De første 30 minutter bruges på træning. Herefter er der afsat 30 minutter til teori og spørgsmål.

Det er gratis at deltage. Der er max 1000 pladser.

Du vil modtage en mail på dagen med et link til webinaret.

Kan du ikke deltage på dagen?
Er du forhindret i at deltage på dagen, kan du gense webinaret senere. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage et link med optagelsen. Du tilmelder dig nyhedsbrevet her

Om AnnBett Kirkebæk
AnnBett Kirkebæk er certificeret pilatesinstruktør og underviser i pilates, styrketræning, seniortræning og bike. Hun er også foredragsholder og en del af initiativet ”Just Walk”, hvor hun arrangerer gåture i det fri. AnnBett har knogleskørhed og har i mange år specialiseret sig indenfor knoglevenlig træning.

En del af en træningsrække
Dette er det andet træningswebinar i en serie på fire, hvor AnnBett en gang om måneden har fokus på et nyt tema. Alle træninger vil efterfølgende blive lagt på www.osteoporose.dk til fri afbenyttelse

De forskellige træningswebinarer lægges op her - tilmeld dig!

Hvem
Alle
Lokalafdeling
Arrangementet er landsdækkende.
Tidspunkt
Tirsdag den 14. maj 2024
kl. 17.00 - 18.00
Sted
Webinar
Tilmeldingsfrist
Mandag den 13. maj 2024
Tilmelding
Webinaret er gratis. Tilmelding via NemTilmeld: https://of.nemtilmeld.dk/76/