Osteoporoseforeningen medlem logo
Bliv medlem Medlem
Osteoporoseforeningen bidrag logo
Støt os Støt
Motionshold

Holdtræning for dig med knogleskørhed

  • Tilpasset træning medfører at knoglemassen bedre kan vedligeholdes hos osteoporose patienter da de udsættes for approksimationer/vægtbæring hvilket forskningsmæssigt er dokumenteret at have god effekt.
  • Større styrke i de knogler og led-stabiliserende muskler, vil medføre at personen bedre kan styre og koordinere bevægelse på en måde, som er sikker/skånsom. Sagt lidt metaforisk: ”Træning giver gode barduner til at holde på det lidt skrøbelige stillads/skelet”.
  • Bedre Balance: Træning af balancen vil medføre mindre fald-risiko, samt også gavne koordineringen ved afværgereaktioner.
  • Udholdenhed bedres hvilket er af betydning, da en person vil reagere langsommere og mindre hensigtsmæssigt, hvis vedkommende er udmattede.

Generelt kan de fleste med osteoporose have effekt af vores træning. Men da det stadie osteoporosen er på, er af betydning for vores anbefaling af øvelses-valg og holdvalg er det vigtigt at du kontakter klinikken først for at vi kan fastsætte hvad som vil være relevant og hvad vi kan tilbyde netop dig.

Er du medlem af Danmark kan du søgestøtte derfra.

Se mere her

Hvem
Alle
Tidspunkt
Afholdes hver torsdag
Næste gang torsdag den 20. juni 2024
kl. 10.30 - 11.30
Sted
Thorslundsvej 2b
5000 Odense C
Tilmelding
Åløkkens Fysioterapi, tlf. 3689 6666