Osteoporoseforeningen medlem logo
Bliv medlem Medlem
Osteoporoseforeningen bidrag logo
Støt os Støt

Kogebogspakke

DKK 125,00

På lager
Levering: 7-14 dage

Vil du sikre dig den bedste inspiration til at lave knoglevenlige retter derhjemme eller har du brug for en god gaveide til en kær ven eller et familiemedlem? Så er denne tilbudspakke med 3 kogebøger noget for dig.

I tilbudspakken har vi samlet 3 lækre kogebøger af klinisk diætist Kirsten Bønløkke, der har mere end 20 års erfaring med kostvejledning i Osteoporoseforeningen. Tilbudspakken indeholder følgende kogebøger:

  • Lette retter til stærke knogler, som er den første kogebog af Kirsten Bønløkke. Bogen indledes med et afsnit om kalk, D-vitamin og knoglesund livsstil, hvorefter de lækre middagsopskrifter til 2 personer samt forslag til morgenmad, frokost og mellemmåltider præsenteres.
  • Knoglestærk kogekunst, som er den anden kogebog af Kirsten Bønløkke. I denne kogebog får du også middagsopskrifter og lækre frokostforslag, og som noget ekstra kan du kaste dig ud i at lave brød, kager og desserter, der alle er rige på kalk, som er sundt for knoglerne.
  • Sunde knogler – Naturlig mad, der er den seneste og dermed tredje kogebog af Kirsten Bønløkke. I denne bog får du knoglesunde opskrifter til hver af årets måneder. Alle opskrifterne indeholder sæsonaktuelle råvarer, som du kan hente i naturen – og med dine nærmeste. Dermed er den lækre mad og fællesskabet i fokus.

Normalprisen for alle 3 kogebøger er 150 kr. i alt – køber du denne tilbudspakke får du alle 3 for kun 125 kr.