Osteoporoseforeningen medlem logo
Bliv medlem Medlem
Osteoporoseforeningen bidrag logo
Støt os Støt
Motionshold

Holdet er fuldt-tegnet.  Skriv dig eventuelt på venteliste ved at skrive mail til os.

Osteoporoseforeningen og Well-come Fitness & Spa afholder sammen med specialuddannede fysioterapeut Pernille Bækgaard træning for personer med osteoporose (knogleskørhed) samt mænd og kvinder i risikogruppen.
 
Du får et stærkt forløb med 15 lektioner.

Start: Torsdag 23. februar 2023.
Sidste dag: torsdag 15. juni 2023. Ingen træning påske, 6. april og den 18. maj.

Fysioterapeut Pernille Bækgaard har gennemgået Osteoporoseforeningen kursus for fysioterapeuter omhandlede den nyeste viden indenfor forskning i osteoporose og træning.

Selvom træningen har fokus på knoglesundhed er den bestemt ikke kedelig. Du vil i træningen samarbejde med de andre deltagere igennem aktiviteter, øvelser og lege, og du vil samtidigt få en viden om, hvad du selv kan gøre i hverdagen for at leve knoglevenligt. Efter forløbet kan du på egen krop mærke, hvordan du kan træne med knogleskørhed, og du har fået inspiration til øvelser og aktiviteter, du kan lave i hverdagen. Træningen tilpasses den enkelte person.

Efter hver træning bydes der på the/kaffe i Well-come.

Hvem
Alle
Tidspunkt
Afholdes hver torsdag
Næste gang torsdag den 1. juni 2023
kl. 14.30 - 15.30
Sted
Well-come Fitness & Spa, Waterfront Shopping
Philip Heymans Allé 17, 1.sal
2900 Hellerup
Tilmelding
Holdet åbnes for max. 30 personer, så hurtig tilmelding tilrådes. Pris:  Kr. 980,- Tilmelding på: hovedstadennord@osteoporose.dk Tilmeld med navn/navne på deltager, eller til Jacqueline Davidsen tlf. 26 20 16 46.