Osteoporoseforeningen medlem logo
Bliv medlem Medlem
Osteoporoseforeningen bidrag logo
Støt os Støt

Kan du lide at arbejde organisatorisk, og har du som medlem lyst til at gøre en indsats lokalt for osteoporosesagen? Så læs med her.

I Lokalafdeling Herning står vi overfor at skulle etablere en helt ny bestyrelse, da vi i den nuværende bestyrelse ønsker at give faklen videre til nye kræfter.

Vi skriver nu til dig som medlem for at høre, om du kunne være interesseret i at være med.

Lokalafdeling Herning har ca. 1025 medlemmer og dækker Herning, Holstebro, Ringkøbing-Skjern og Ikast-Brande kommuner. Der er i alt 22 lokalafdelinger i Danmark, og vi løfter i flok og arbejder tæt sammen med landsbestyrelse og landssekretariatet for Osteoporoseforeningen.

Hvis du har lyst til at være med, vil du:

  • få god introduktion til organisationen og indsigt i Osteoporoseforeningens arbejde
  • få et frivilligjob med mulighed for at bruge din viden og erfaringer til gavn for en vigtig sag mulighed for at opbygge mere viden om osteoporose
  • få et fællesskab og samarbejde med andre frivillige

Hvad kan du bidrage med?

Der er mulighed for at træde ind i forskellige roller i den nye bestyrelse, hvor opgaverne konkret er:

  • udvikle, tilrettelægge og gennemføre arrangementer
  • skabe gode rammer, løse praktiske opgaver eller sørge for IT og teknik
  • skrive fængende nyhedsbreve og tage kontakt til lokale medier
  • bruge og udvide dit netværk, fx blandt sundhedsfaglige eller politikere
  • fortælle om osteoporose og udbrede dit engagement for bedre knoglesundhed
  • arbejde med økonomi, regnskab og fundraising
  • lede bestyrelsen og være lokalafdelingens ansigt udadtil

Vi arbejder ud fra Osteoporoseforeningens værdier og overordnede mål, som du kan læse her: https://www.osteoporose.dk/hvem-er-vi/om-foreningen/.

Der er intet krav om antallet af aktiviteter – det kommer helt an på, hvilke ressourcer og muligheder den enkelte bestyrelse har. Det er vigtigt, at den frivillige indsats harmonerer med de interesser og de muligheder, den nye bestyrelse har.

Aktuelt tilbyder vi kurser for frivillige i Osteoporoseforeningens kommunikationsværkøjer, og du er velkommen til at deltage som kommende bestyrelsesmedlem eller som en del af frivilliggruppen.

Har du lyst til at bidrage lokalt, men ikke nødvendigvis i en ny bestyrelse, vil vi også meget gerne høre fra dig. Pt. har vi en stærk lokalgruppe i Ringkøbing-Skjern kommune tilknyttet bestyrelsens arbejde.

Kontakt landsformand Linda Garlov tlf.: 27258098, e-mail: lg@osteoporose.dk eller frivilligkoordinator Johanne Buur Bruntse 52106168, jbb@osteoporose.dk, hvis du har lyst til at høre mere.