Osteoporoseforeningen medlem logo
Bliv medlem Medlem
Osteoporoseforeningen bidrag logo
Støt os Støt
Foredrag

Bliv klogere på dine tænder, når du har knogleskørhed. Hvad skal du være særligt opmærksom på og hvordan kan du forebygge tandproblemer? På dette webinar kommer vi hele vejen rundt om dine tænder. Der er god tid til spørgsmål - og du kan stille dine spørgsmål allerede ved tilmelding.

Tandplejer Marija Darwish kommer i dette webinar igennem de vigtigste områder i forhold til dine tænder for dig med knogleskørhed. Marija har skrevet flere artikler om tænder og knogleskørhed og har holdt en række foredrag rundt om i landet for Osteoporoseforeningen.

Få svar på spørgsmål som:

  • Hvordan skal jeg passe på mine tænder når jeg har knogleskørhed?
  • Hvordan forebygger jeg problemer med mine tænder?
  • Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg får medicin for knogleskørhed?
  • Paradontitis og knogleskørhed
  • Kæbenekrose og knogleskørhed

Webinaret starter med et oplæg fra Marija, og derefter vil der være god tid til spørgsmål. Du har mulighed for at stille dit spørgsmål allerede når du tilmelder dig, og ellers kan du stille det undervejs.

Det er gratis at deltage.

Du vil modtage en mail med et link til webinaret på dagen.

Har du ikke mulighed for at deltage på dagen? Tilmeld dig alligevel, og modtag optagelsen med Osteoporoseforeningens nyhedsbrev.

Om oplægsholderen:

Marija har arbejdet på Odontologisk Institut, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet for forskningsafdeling for Parodontologi i 10 år og har deltaget i forskningsprojekter og skrevet adskillige artikler om osteoporose.

Hvem
Alle
Lokalafdeling
Arrangementet er landsdækkende.
Tidspunkt
Torsdag den 21. marts 2024
kl. 18.00 - 19.00
Sted
Webinar online
Tilmeldingsfrist
Tirsdag den 19. marts 2024