Osteoporoseforeningen medlem logo
Bliv medlem Medlem
Osteoporoseforeningen bidrag logo
Støt os Støt
Stormøder

Stormøde om Knogleskørhed med specialeansvarlig overlæge ph.d. Pia Eiken, Bispebjerg Hospital.

Overlæge Pia Eiken, osteoposespecialist fortæller om knogleskørhed? Hvad skal jeg vide om knogleskørhed? Hvor ofte skal knogleskørhed kontrolleres? Kan jeg få gavn af den nye behandling Romosozumab? Hvad kan jeg som ”ny med knogleskørhed ” selv gøre?

Uanset om det er nyt for dig at vide, at du har knogleskørhed, eller om du har levet med diagnosen i mange år, kan du have glæde af at deltage i Osteoporoseforeningens stormøder. Der er meget, man kan gøre for at bremse eller forhale udviklingen af skøre knogler, og da der forskes meget på området, sker der hele tiden nye fremskridt. Derfor er det vigtigt for dig med knogleskørhed at følge med i udviklingen, så du har et godt overblik over behandlingsmulighederne og ved, hvad du selv kan gøre for at leve knoglevenligt.

Det er også en viden, der kan klæde dig på til at få en god dialog med din læge, når du er til opfølgende konsultation næste gang. Hvad enten du er ny med diagnosen knogleskørhed eller du har vidst, at du har knogleskørhed i mange år – eller måske er pårørende, kan du blive klogere på sygdommen, når du deltager i Osteoporoseforeningens stormøder, hvor landets førende eksperter deltager.

 

Hvem
Alle
Tidspunkt
Mandag den 27. september 2021
kl. 18.30 - 21.30
Pris for medlemmer
DKK 50,00
Pris for ikke-medlemmer
DKK 75,00
Sted
Kulturhuset Elværket
Ved kirken 6
3600 Frederikssund
Tilmeldingsfrist
Lørdag den 25. september 2021
Tilmelding
Benyt nem-tilmeld https://nsj.nemtilmeld.dk senest lørdag den 25. september. Spørgsmål til arrangementet og tilmelding kan rettes til  Birgit Bech på tlf. 40270702.