Osteoporoseforeningen medlem logo
Bliv medlem Medlem
Osteoporoseforeningen bidrag logo
Støt os Støt
Stormøder

Stormøde om Knogleskørhed med overlæge ph.d. Torben Harsløf, Aarhus Universitetshospital.

Torben Harsløf, osteoposespecialist fortæller om knogleskørhed? Hvad skal jeg vide om knogleskørhed? Hvor ofte skal knogleskørhed kontrolleres? Kan jeg få gavn af den nye behandling Romosozumab? Hvad kan jeg som ”ny med knogleskørhed ” selv gøre? Der er mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Torben harsløf portræt
Overlæge Torben Harsløf

 

Uanset om det er nyt for dig at vide, at du har knogleskørhed, eller om du har levet med diagnosen i mange år, kan du have glæde af at deltage i Osteoporoseforeningens stormøder. Der er meget, man kan gøre for at bremse eller forhale udviklingen af skøre knogler, og da der forskes meget på området, sker der hele tiden nye fremskridt. Derfor er det vigtigt for dig med knogleskørhed at følge med i udviklingen, så du har et godt overblik over behandlingsmulighederne og ved, hvad du selv kan gøre for at leve knoglevenligt.

Det er også en viden, der kan klæde dig på til at få en god dialog med din læge, når du er til opfølgende konsultation næste gang. Hvad enten du er ny med diagnosen knogleskørhed eller du har vidst, at du har knogleskørhed i mange år – eller måske er pårørende, kan du blive klogere på sygdommen, når du deltager i Osteoporoseforeningens stormøder, hvor landets førende eksperter deltager.

Lægeforedraget efterfølges tidligere TV Nord journalist Jesper Bradsted, som vil fortælle om sit liv som journalist m.m. Jesper er oprindeligt fra Frederikshavn. Han er uddannet på Danmarks Medie-og Journalisthøjskole i Aarhus. Jesper Bradsted er blandt meget andet kendt for "7 døgn på hospice" Sammen med sin  hans filmfotograf flyttede han  syv døgn ind  på Hospice Vendsyssel. Han ville bryde nogle af de tabuer, han havde mødt omkring sygdom og død.

Hvem
Alle
Lokalafdeling
Tidspunkt
Onsdag den 29. september 2021
kl. 17.00 - 19.30
Pris for medlemmer
DKK 50,00
Pris for ikke-medlemmer
DKK 75,00
Sted
Vendelbohus
Nørregade 22
9800 Hjørring
Tilmeldingsfrist
Fredag den 24. september 2021
Tilmelding
mail til vendsyssel@osteoporose.dk eller ring til Bodil Vestergaard på 26452480