Osteoporoseforeningen medlem logo
Bliv medlem Medlem
Osteoporoseforeningen bidrag logo
Støt os Støt
Motionshold

Fuld optaget

 

Osteoporoseforeningen og Well-come Fitness & Spa afholder sammen med specialuddannede fysioterapeut Pernille Bækgaard træning for personer med osteoporose (knogleskørhed) samt mænd og kvinder i risikogruppen.

Fysioterapeut Pernille Bækgaard målretter træningen til den enkelte. Sjov træning og råd til at leve knoglevenligt.
 
Du får et stærkt forløb med 15 lektioner.

Start: Mandag 28. august 2023.
Sidste træning: Mandag 4. december 2023.

Fysioterapeut Pernille Bækgaard har gennemgået Osteoporoseforeningen kursus for fysioterapeuter omhandlede den nyeste viden indenfor forskning i osteoporose og træning.

Selvom træningen har fokus på knoglesundhed er den bestemt ikke kedelig. Du vil i træningen samarbejde med de andre deltagere igennem aktiviteter, øvelser og lege, og du vil samtidigt få en viden om, hvad du selv kan gøre i hverdagen for at leve knoglevenligt. Efter forløbet kan du på egen krop mærke, hvordan du kan træne med knogleskørhed, og du har fået inspiration til øvelser og aktiviteter, du kan lave i hverdagen. Træningen tilpasses den enkelte person.

Efter hver træning bydes der på the/kaffe i Well-come.

Hvem
Alle
kl. 14.00 - 15.00
Sted
Well-come Fitness & Spa Waterfront Shoppingcenter
Philip Heymans Alle 17
2900 Hellerup
Tilmelding
Begrænset antal pladser, så hurtig tilmelding tilrådes. Pris:  Kr. 980,- Tilmeld med navn/navne på deltager, eller til Jacqueline Davidsen tlf. 2620 1646. Skriv til: hovedstadennord@osteoporose.dk og forespørg om der er ledig plads. Tilmelding: hsn.nemtilmeld.dk